Ansvar

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge.
Indholdet på SportNetDoc må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Indholdet på SportNetDoc er udelukkende til informationsbrug.
SportNetDoc kan ikke kraftigt nok opfordre alle brugere med helbredsproblemer om altid at søge læge. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du indleder en behandling.
Indholdet på SportNetDoc må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. SportNetDoc kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i disse dokumenter. Alt materiale på disse sider tilhører ophavsretligt SportNetDoc.
Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra SportNetDoc. Brugere kan dog frit printe materialet til eget privat ikke-kommercielt brug på disse betingelser:

  1. At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer.
  2. At intet gebyr må tages for privat udlån af materialet.
  3. At ophaverettigheder og SportNetDoc‘s navn udtrykkeligt angives som kilde og at disse juridiske informationer vedhæftes.

Praktiserende læger og fysioterapeuter samt læger tilknyttet sygehusene (skadestuer, idrætsklinikker) kan dog i deres arbejde som led i undersøgelsen og behandlingen anvende SportNetDoc uden forudgående skriftlig tilladelse.