tape-beskrivelse

TapeningTYPE: ACHILLESSENETAPE:

Formål: Nedsætte belastningen af achillessenen.

TAPEANLÆGGELSE: Under tapeanlæggelsen holdes foden ganske let strakt (spidsfod). Først anlægges dels et “tape-anker” cirkulært om underbenet lige under knæet og dels et “tape-anker” cirkulært om forfoden bag tæernes trædepuder (A). Derefter afklippes et stykke tape, der er 10 cm længere end den dobbelte afstand mellem de to “tape-ankre”. Det lange tapestrimmel foldes på midten og klistres sammen, så det er dobbelt og kun halvt så langt. Den ene ende tapes fast bagpå “tape-ankeret” under knæet og den anden ende tapes fast på “tape-ankeret” under fodsålen (B). Enderne af tapestrimlen bøjes rundt om ankeret og fastgøres ved hjælp af yderligere et anker. Herefter sidder tapen fast som en slags “ekstra Achillessene” (C).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *